A világ TOP 3 aktív értékesítési trénere

Az Interneten szétnézve nagyon gyorsan rengeteg értékesítési trénert találhatunk. Vannak köztük, jobbak rosszabbak, és vannak olyanok is, akik állócsillagnak számítanak, azaz sok-sok éve már, hogy a ezen a pályán vannak és kimagasló eredményeket értek el.

Nézzünk meg, hogy jelenleg, egy viszonylag szubjektív besorolás alapján ki a TOP 3.

BRIAN TRACY

(szül:  1944. jan. 5.) értékesítési tréner  és író, aki pályafutását a ’70-es években kezdte még az értékesítést kereskedelmi ingatlanok bérbe és eladásával.

brian-tracy.jpg

A világ 61 országában tartott szemináriumokat és tréningeket Ő a Brian Tracy International elnök-vezérigazgatója, amely az értékesítésről és a szakmai fejlődésről szóló tréningekkel és szemináriumokkal foglalkozik.

Pályafutása alatt 55 könyvet írt, amelyeket 42 nyelvre fordítottak le, és amelyek jelenleg 60 országban elérhetők. Több mint 1000 céggel dolgozott együtt, és több mint 5.000.000 fő vett részt az előadásain az Egyesült Államokban, Kanadában és 55 más országban a világon, megismerve Brian értékesítési stratégiáit és személyes fejlesztési módszereit.

Magyarországra az elmúlt években Szabó Péternek köszönhetően többször is ellátogatott és tartott nagysikerű előadásokat, tréningeket, esetenként több száz résztvevővel.

 

GRANT CARDONE

(szül: 1958. márc. 21.) a New York Times bestselling szerzője. Az öt cég van a tulajdonában, amik éves bevétele meghaladja a 100 millió dollárt. Cardone emellett profi befektető és több mint 3.800 ingatlan van valamilyen formában a birtokában, az USA-ban.

gc.jpg

A #1 Sales Training System in the World vezérigazgatójaként Cardone olyan ügyfeleket tudhat a magáénak, mint a Google, a Northwestern Mutual, a Morgan Stanley és sokan mások a Fortune 500 cégei közül. A Top 5 Social Media szakértő közzé tartozik.

Jelenleg ő talán a legelismertebb aktív tréner a nyugati féltekén. Magyarországon egyenlőre még nem tartott előadásokat, tréningeket.

 

PATRICK V. VALTIN

(szül:1958) Belgiumban, illetve Franciaországban kezdte értékesítői pályafutását, majd Belgiumban megalapította a U-man nevezetű céget, ami rövid időn belül Európa egyik meghatározó cégvezetési tanácsadó cége lett.

pv.jpg

Patrick személyzetfelvételre alapozva építette a cégét, majd jó 12-15 éve visszavonult tulajdonosi körbe és Belgiumból Floridába költözött. Itt több ingatlanbefektetési projektet is megvalósított, és kidolgozta az u.n. New Era Selling alapjait.

Korábban aktív sportoló is volt, taekwondo-ban Európa bajnok címet szerzett.

Magyarországon a Közép-Európai HCA jóvoltából 2008 és 2014 között több mint 10 alkalommal tartott nagy sikerű tréningeket, amiken több ezren vettek részt.